اسب بخار/ اخبار منتشرشده از «گریت وال» می گوید که این کمپانی قرار است با نشان لوکس خود، «هونگچی»، به بازار اروپا ورود کند.
براساس مذاکرات انجام شده مابین گریت وال و کمپانی عرضه خودرو در نروژ، آن ها به توافق رسیده اند تا عرضه مدل الکتریکی “E-HS9” را در اروپا انجام دهند. پیش از این هم عرضه «بی وای دی تانگ» الکتریکی در نروژ به تأیید رسیده بود و حالا خودروهای چینی برقی به مرور پای خود را به بازار اروپا باز می کنند.
براساس گزارش های کمپانی نروژی “Motor Gruppen” اولویت شریک تجاری نشان هونگچی است. این کمپانی در زمینه عرضه خودرو، ۴۵ سال سابقه در بازار اروپا را دارد و گریت وال براساس همین سابقه به این کمپانی اعتماد کرده است تا بازار اروپا را برای محصول جدید خود محک بزند. گریت وال تأیید می کند که پس از موفقیت این مدل آن ها مدل های دیگر هونگچی را هم به بازار اروپا روانه خواهند کرد و این کمپانی هدفی جدی را در این بازار دنبال می کند.
قبل تر اعلام شد که هونگچی E-HS9 در چهار تریم به بازار می آید که قیمتی بین ۵۱۰ تا ۷۳۰ هزار یوان خواهد داشت. طراحی هونگچی E-HS9 تا حد زیادی شبیه به طراحی «رولزرویس کالینان» است. البته در جزییات می توان تفاوت های زیادی را دید، اما الگوها و خطوط طراحی بسیار شبیه به کالینان است و همین باعث شده بود که با انتشار تصاویر اولیه از این مدل، بسیاری هونگچی را به کپی برداری متهم کنند، اتهامی که نادرست هم نبود. در نمای جلوی این خودرو طرح یکپارچه بدنه با سپر را داریم که کشیده و بلند طراحی شده است و جلوپنجره بسته با خطوطی کرومی و عمودی طرح آبشاری دارد.
در نمای کناری سبک طراحی کلاسیک چینی با خطوط شکسته دیده می شود. دو خط در بالا و پایین درها از جلو تا انتهای بدنه و امتداد چراغ های عقب کشیده شده است. در ستون های C و D طراحی با رنگ کروم را می بینیم که هماهنگی طراحی کنار با جلو را حفظ کرده است. در نمای عقب سبک جدید هونگچی در طراحی را داریم که شامل چراغ های تمام ال ای دی و به هم پیوسته می شود. چراغ های عقب طرح Y دارند و خطوط کرومی در حاشیه دیفیوزر جلوه خاصی را به طراحی این کراس اوور لوکس داده است.
طبق اطلاعات منتشرشده، هونگچی E-HS9 از نظر پیشرانه در دو نسخه معمولی و قوی عرضه خواهد شد. در هر دو نسخه، دو پیشرانه برقی محورهای عقب و جلو را تغذیه می کنند. در نسخه معمولی دو پیشرانه برقی قدرت ۲۱۸ اسب بخار و ۳۵۰ نیوتن متر را عرضه می کنند، اما در نسخه قوی تر پیشرانه برقی محور جلو، قدرت ۲۱۸ اسب بخار و ۳۵۰ نیوتن متر و پیشرانه برقی محور عقب ۳۳۳ اسب بخار قدرت دارد. پکیج باتری در این خودرو با توان ۹۲٫۴ کیلووات ساعتی تأمین انرژی را انجام می دهد و هونگچی E-HS9 با هر بار شارژ مسافت ۵۰۰ کیلومتر را می پیماید. همچنین انتظار می رود شتاب گیری صفر تا ۱۰۰ در نسخه قوی تر زیر ۴ ثانیه باشد. این کراس اوور لوکس چینی تمام چرخ محرک است و هفت حالت رانندگی مختلف دارد.
کدام مدل هونگچی در اروپا عرضه می شود؟براساس توافق های انجام شده مابین هونگچی و کمپانی عرضه نروژی قرار است ابتدا مدل “E-HS9” در اروپا عرضه شود و پس از آن مدل هایی دیگر از این نشان به این بازار ورود کنند.
هونگچی E-HS9 چه مشخصات فنیای دارد؟در هر دو نسخه، دو پیشرانه برقی محورهای عقب و جلو را تغذیه می کنند. در نسخه معمولی دو پیشرانه برقی قدرت ۲۱۸ اسب بخار و ۳۵۰ نیوتن متر را عرضه می کنند، اما در نسخه قوی تر پیشرانه برقی محور جلو، قدرت ۲۱۸ اسب بخار و ۳۵۰ نیوتن متر و پیشرانه برقی محور عقب ۳۳۳ اسب بخار قدرت دارد. پکیج باتری در این خودرو با توان ۹۲٫۴ کیلووات ساعتی تأمین انرژی را انجام می دهد و هونگچی E-HS9 با هر بار شارژ مسافت ۵۰۰ کیلومتر را می پیماید. همچنین انتظار می رود شتاب گیری صفر تا ۱۰۰ در نسخه قوی تر زیر ۴ ثانیه باشد. این کراس اوور لوکس چینی تمام چرخ محرک است و هفت حالت رانندگی مختلف دارد.
چرا هونگچی E-HS9 را رولزرویس چینی می نامند؟طراحی این خودرو در ظاهر بسیار شبیه به رولزرویس کالینان است، از این رو این خودرو را کپی کالینان می دانند اما در جزییات تفاوت های زیادی را در طراحی می بینیم که کپی کامل بودن طراحی را رد می کند.